01. marts 2012

Boghistorie og litterær analyse

Forskergruppen Tekstvidenskab (Københavns Universitet) og Avdelningen för bokhistoria (Lunds Universitet) afholder det tredje i rækken af seminarer støttet af Einar Hansens Forskningsfond. Denne gang er overskriften Boghistorie og litterær analyse.

Seminaret finder sted fredag den 11. maj 2012 på Lunds Universitet, Sal 314 i Josephson-bygningen, Biskopsgatan 7. Klik her for kort over LU.

Alle er velkomne!

13:00 Mats Malm: Poesins röster - ett delvis bokhistoriskt problem
13:45 Tore Rye Andersen: Forvrængede transmissioner - udkast til en materiel tekstanalyse
14:30 Gunnel Furuland: 1800-talets häftesserier - tillbakablick på ett litteratursociologiskt arbete med bokhistorisk anknytning
15:15 The og kaffe
15:45 Erik Skyum-Nielsen: Gyldendals fuglebøger. Billigbogen og modernismen
16:30 Rundbordssamtale: Hvordan kan en moderne boghistorie bidrage til analyse og fortolkning af litterære værker?
17:15 Vin