04. april 2013

Forskerseminar om e-bøger på IVA

Det Informationsvidenskabelige Akademi og Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, KU, inviterer til forskerseminar om e-bøger, fredag d. 10. maj 2013, kl. 10-16.

Formålet med seminaret er at belyse en række problemstillinger i forbindelse med e-bøger og at danne ramme for etablering af netværk.

Keynote speaker er professor John B. Thompson, Cambridge University, der vil tale om den digitale revolution i USA og Storbritannien.

I vekselvirkning med workshops vil der være oplæg om:

• Æstetiske konsekvenser af digitaliseringen ved Søren Bro Pold, Aarhus Universitet.
  • Kampen om platforme og ”devices” ved Haakon Lund, IVA.
  • Udfordringer for biblioteker og kulturpolitik ved Lisbeth Worsøe-Schmidt, IVA.

Der vil også være mulighed for, at deltagerne kan præsentere egne forskningsprojekter gennem korte oplæg (max. 10 min.). Hvis du ønsker at præsentere din forskning, så send et par linjer om dit oplæg sammen med tilmeldingen. Se mere her.

Seminaret afholdes på IVA, Birketinget 6, København. Deltagelse er gratis, og der vil blive serveret kaffe, te, vand og sandwiches. Alle er velkomne.

Tilmelding senest mandag d. 29. april til ebog@iva.dk.

Konferencen arrangeres af ph.d.-stipendiat, cand. mag. Krista Stinne Greve Rasmussen (Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, KU), lektor Haakon Lund (Det informationsvidenskabelige Akademi) og lektor Lisbeth Worsøe-Schmidt (Det informationsvidenskabelige Akademi).