24. november 2011

Blå Tirsdag om Arena-information

Blå Tirsdag d. 6. december fra kl. 16-18 i Nordisk Kaffebar, Københavns Universitet.
Arrangement i anledning af udgivelsen "Arena-information. Et kapitel i dansk forlags- og litteraturhistorie" (red. Anders Juhl Rasmussen og Thomas Hvid Kromann).

Arena-information er overskriften på en serie småtryk, der fulgte med udvalgte bøger fra Arena, Forfatternes Forlag i perioden fra 1967 til 1982. Småtrykkene fungerede som veloplagte og kvalificerede indføringer i forlagets ofte stærkt eksperimenterende udgivelser og var forfattet af blandt andre Per Højholt, Dan Turèll, Poul Borum, Uffe Harder og Niels Egebak. Hidtil har man kunnet være heldig at finde en Arena-information, når man købte en Arena-bog i et antikvariat, men nu har litteraturforskerne Anders Juhl Rasmussen og Thomas Hvid Kromann indsamlet alle de små para- og metatekster, der med denne udgivelse for første gang præsenteres samlet, ordnet i kronologisk rækkefølge og trykt i faksimile. Bogen præsenteres af udgiverne Anders Juhl Rasmussen og Thomas Hvid Kromann, og Michael Buchwald fortæller om, hvorfor han valgte at blive Arena-forfatter.

Arrangementet gentages desuden den 13.12.2011, kl. 19, på bogcaféen Underwood Ink, Ryesgade 30A, 2200 København N – Klik her for caféen hjemmeside